Andík a záchrana kuliček!

29.08.2013 10:01

Každý pes jednou musí na veterinu, a tak to bylo i u Andíka a Sárky. Sára měla jít na pravidelné čištění zubů a Andík, ten měl jít na KASTRACI! Při příjezdu k veterinární klinice, jsem se po 15 minutovém čekání odebrali do ordinace. A nejříve šla na řadu Sárka. Pan dokrtor si jí poslechl a po-té jí měl píchnout uspávací dávku, to nebylo ale v Sářině podání nějak extra lehké. Sestřička měla plné ruce práce aby jí udržela a pan veterinář jí jehlu píchnul až na třetí pokus. Sárka ale ihned po vpíchnutí tekutiny usla. /doslova padla na stůl jako mrtvá/ a mohly se jít čistit zuby!

Mezitím přišel na řadu Andík. Pan dokrot mu pečlivě prohmatal okolí kuliček a po chvíli přinesl i ULTRAZVUK! naštěstí Andíkovi nezjistil žádný nález a tak si Andík mohl oddechnout, žádná kastrace se nekonala. Ale to nebylo vše. Pan dokrtor klidného adníka též uspal a přenesl na rentgen, kde zjistil že se mu povolně vyskakuje kloubní čéška na zadní nožičce a proto občas divně chodí. Ale dodal že jestli mu to nezpůsobuje velkou bolest, nic se s tím dělat nemusí a Andíka přenesl šupky-dupky na stůl kde mu též vyčistily chrup. /a zjistila začínající paradonotzu/

A tak jeli spátky domů, trochu ospalý a malatní. Se zoubky jako z Pedigree reklamy a se všemi částmi těla jako před tím!